Administratorene både eier og sørger for den daglige driften av Hundeparken.
Det er de som har det øverste ansvaret og siste ordet i alle avgjørelser.

Hvordan gjenkjenner jeg en administrator?
En administrator kjennetegnes ved at de har et gult våpenskjold ved siden av rangen sin i parken. I tillegg har de en litt annerledes pelsfarge (betafarge) slik at de er lettere å få øye på og kjenne igjen.

Nedenfor ser du parkens administratorer.

Iria
Ellie

Moderatorene er personer som jobber frivillig for Hundeparken.
Deres oppgave er å sørge for at Hundeparken er et trygt sted å være for alle brukerne som er der. De har evnen til å spidde og kicke ut hunder som ikke oppfører seg i kortere eller lengre perioder. Moderatorene er underlagt administratorene.

Hvordan gjenkjenner jeg en moderator?
En moderator kjennetegnes ved at de har et rødt våpenskjold ved siden av rangen sin i parken. Noen av dem har også en litt annerledes pelsfarge (betafarge) slik at de er lettere å få øye på og kjenne igjen.

Nedenfor ser du hvilke hunder som er moderatorer i parken nå.

Edith
Nephele
Jess

Utvikleren står for utvikling og teknisk drift av Hundeparken. Det er han som sørger for at alt det tekniske fungerer optimalt og at parken hele tiden får nye og bedre funksjoner.

Hvordan gjenkjenne en utvikler?
Utvikleren kjennetegnes ved at han har et blått våpenskjold ved siden av rangen sin i parken. Han har også en litt annerledes pelsfarge (betafarge) slik at han skal være lettere å få øye på og kjenne igjen.

Nedenfor ser du hvem som er parkens utvikler.

Zeav
Clonex