En oversikt over pågående og/eller fremtidige konkurranser og eventer arrangert av eller i samarbeid med Hundeparken-administrasjonen.


27/1 - True/false-konkurranse
kl. 19:30
Deadline: 29/1 kl. 23:59
Instagram konkurranse

TORSDAG 27.01 KL. 19:30

Det er endelig tid for nok en True/False Contest! Denne gangen med en ny funksjon utviklet av Clonex der sann eller usant-knappen vil vises på skjermen din avhengig av om utsagnet var sant eller usant.

True/False Contest betyr at Festkomitéen skal skrive ulike utsagn med temaet: Dyr. Det kan for eksempel være “Dalmatinere er født uten sine svarte prikker”, og så får du 15 sekunder på deg til å bestemme deg for hvor du vil stå. Det vil være en seksjon for “True” og en seksjon for “False”, som du kan velge mellom.

Når du har valgt hvor du ønsker å stå, vil Festkomitéen gi deg beskjed om det nevnte utsagnet var sant eller usant. “Dalmatinere er født helt hvite og uten sine svarte prikker” og derfor var denne uttalelsen sann - hvis du svarte på dette som usant, ville det bety at du er ute.

Vi skal kjøre 2 runder, det betyr at vi har 2 vinnere.

Regler:

  • Når Festkomitéen forklarer reglene og uttalelsene, er det viktig at alle er stille. Dette for å gjøre det enklere for oss og deltakerne å følge tekstloggen.
  • Hvis du ikke står på en av seksjonene når de 15 sekundene er over, er du ute. Du har imidlertid lov til å delta igjen når vi starter en ny runde.
  • Hvis du forstyrrer eller ikke respekterer andre under konkurransen, vil du bli dempet og til slutt sparket.

Vi ser frem til å se deg denne torsdagen og prøve ut denne nye funksjonen sammen med deg!

INSTAGRAM KONKURRANSE

Det begynner å bli en stund siden forrige Instagram konkurranse. Derfor er det nå på tide med en ny! Denne blir litt annerledes enn de to andre som har blitt holdt, for denne gangen handler det om å bruke deres kreative hoder til å lage den beste avis-overskriften du kan komme på, til det bildet vi har postet på Hundeparkens offisielle Instagram @hundeparkennet.

Dere skal utføre disse 2 stegene for å delta i konkurransen:

  • Følg @hundeparkennet på Instagram
  • Kommenter bilde nr. 2 med en overskrift som du synes passer best til bildet.

Det er kun tillat å kommentere én gang og Social Media Teamet vil sammen med administratorene finne den beste overskriften.

Dere har mulighet til å delta i denne konkurransen frem til lørdag 29.1.22 kl. 23:59. Vinneren vil både bli annonsert på Instagram, og på Discord i løpet av søndagen etter.

Måtte den mest kreative, morsomme eller søte overskriften vinne. Hell og lykke til alle!