En oversikt over pågående og/eller fremtidige konkurranser og eventer arrangert av eller i samarbeid med Hundeparken-administrasjonen.


Vi tar opp enda en favoritt av hatten! endnu en favorit op af hatten! Festkomiteen inviterer til motekonkurranse i par Fredag 28. April kl. 19:30 på Lekeplassen.
Husk å ta på deres beste outfits, for de tre motedesignerne er både kritiske og nøye når det handler om mote og de temaene som vil dukke opp under konkurransen.

📍 Forklaring:
Denne motekonkurransen er annerledes enn de tidligere, fordi denne foregår i par og som en turnering.
Dere kan bestemme partner selv på forhånd, eller få tildelt når dere møter opp.
Som par kan dere dele og endre på ryggsekkene deres som det passer dere. Men deling av hatter skjer på eget ansvar, og er ikke et krav til noe dere må gjøre.

I hver “kamp” starter vi med å gi ett tema. Etter temaet er sagt, får alle parene 3 minutter til å finne ut hvordan dere vil presentere temaet.

Antallet av par i hver “kamp” avhenger av antall deltakere. Fra hver kamp går noen videre, og da starter neste runde. Vi fortsetter slik til vi kommer frem til finalen.

I finalen får parrene opp til 10 minutter, til å finne ut hvordan de vil presentere finale-temaet. Her skal det inkluderes en introduksjon, kort manus eller lignende, og vi vil være ekstra kritiske. Det vil også være mulighet for at det ene paret går utenfor rommet for å planlegge, hvis ikke dere bruker discord.

📍 Regler:

  • Det er tillat, men ikke ett krav å bruke discord.
  • Det er tillat å dele hatter mellom dere underveis i “kampene”, hvis dere deler ryggsekk. Det er derfor en fordel å ha en ledig plass, så dere ikke bruker opp mye tid i byttefunksjonen.
  • Det er IKKE tillatt å motta hatter fra andre under konkurransen, dette gjelder også å hente hatter fra dine ekstra hunder. Innholdet i ryggsekken din må være klargjort før start.
  • Det er lov til å gi en spontan introduksjon til din outfit, hvis du har en.

Nedenfor vil vi vise et eksempel på en turneringsplan:

Drømmehatt-konkurranse med kobbel som tema

Nå har koblene våre endelig åpnet igjen, og det med helt nye design! Det har også rukket å komme litt nye hatter i shoppene, men våre designere er nysgjerrige på hvilke hatter dere drømmer om i deres egne, eller noen andres, kobbel. Vi har derfor bestemt å arrangere en ny drømmehatt-konkurranse med kobbel som tema!

Hvordan du deltar

  • Tegn (digitalt eller på papir), mal eller pixle din(e) drømmehatt(er) som du vil skal selges i noen av parkens kobbel.
  • Legg ved bildet av hatten(e).
  • Legg ved en inspirerende beskrivelse av hatten(e), og hvorfor de(n) skal komme i parken. Skriv gjerne hvilke(t) kobbel du tenker at hatten(e) skulle passe inn i.
  • Du får gjerne sende inn flere hattebidrag som du ønsker å se i våre kobler. Samle isåfall gjerne disse i én mail.
  • Det er ingen krav om at du må sende inn til kun ditt eget kobbel. Her kan du sende inn til hvilket kobbel du vil, og hvor mange kobler du vil.
  • Inkluder både hundenavnet og brukernavnet ditt i mailen.

Send deretter bidraget ditt til: [email protected]
Skriv «Drømmehatt» i emnefeltet.
Siste dag for å sende inn bidrag er søndag 14 mai kl 23:59.

Regler
Hatten(e) du lager må passe inn i temaet til det kobbelet du ønsker at hatten(e) skal selges.

Koblenes forskjellige temaer er:
Banden: Street- och skatewear, hiphop/blingbling.
Stammen: Exotisk, tropisk, voodoo.
Sekten: Guddommelig, hellig, sekt-relatert.
Klanen: Overnaturlig, mystisk, fantasy.
Losjen: Kongelig, riddere, prinser, prinsesser, middelalder.
Selskapet: VIP, fancy, fest, kontor.

Når bidraget er sendt inn, kommer vår Designergruppe til å pixle hattene så de passer inn i Hundeparkens grafikk. Det betyr at du ikke trenger å være flink til å tegne for å delta i denne konkurransen, så lenge du har en bra idé du kan forklare ved hjelp av en enkel skisse og tekst som våre Designere kan jobbe videre med.

Vinneren(e) kommer til å få et gratis eksemplar av sin hatt, i tillegg til sitt eget navn i hattens beskrivelse. Hatten(e) kommer til å selges i passende kobbel, men det er ikke bestemt når dette kommer til å skje. Antallet vinnere avhenger av hvor mange bidrag som kommer inn.

Vi ser fram til å se alle deres kreative tanker og ideer, og få inn flere nye og spennende hatter i våre kobler!

Masse lykke til,
Designerne