En oversikt over pågående og/eller fremtidige konkurranser og eventer arrangert av eller i samarbeid med Hundeparken-administrasjonen.


17/8 - Filmquiz
kl. 19:00
18/8 - Pokemon Go -
Sosialt event
kl. 19:30
21/8 Deadline: “What movie is it?”
24/8 Deadline: Filmscene

Festkomitéen vil gjerne invitere alle til “filmuke” med hyggelige arrangementer gjennom uken, så finn frem popcornet og kom og bli med på en fantastisk uke!

Her er en liten oversikt over uken:
Mandag 15. august - 24. august - “Lag en filmscene/tegneserie”. Dette er en konkurranse hvor man jobber 2 sammen ettersom FK velger blant de påmeldte.

Onsdag 17. august - 21. august - “What movie is it?” Her handler det om å finne gjenstander i parken, hvor man skal gjette ut fra gjenstanden og et hint om hvilken film det dreier seg om.

Onsdag 17. august - Filmquiz. Finn fram all din kunnskap om film og bli med på en hyggelig kveld med gode spørsmål!

Vi håper vi kommer og får en trivelig uke, hvor det handler om samarbeid, kreativitet og kunnskap. Vi sees i parken!

Festkomitéen vil invitere alle til filmquiz! Den finner sted onsdag 17. august på Lekeplassen kl. 19.00.

Her gjelder det å kjenne filmene sine og være rask på tastene! Alle hunder står på en rett linje og den første som svarer riktig får gå ett skritt fremover. Vi fortsetter slik til de 2 første hundene har nådd mål.

Regler:

  • Det er lov å snakke, men ikke mens spørsmålene stilles. Dette for å gjøre det lettere for FK å se hvem som svarte først og riktig.
  • Stavefeil er IKKE tillatt, men det spiller ingen rolle om du skriver med store eller små bokstaver
  • Svar skal gis på dansk, norsk, svensk eller engelsk.
  • Hvis du forstyrrer konkurransen eller er respektløs mot andre, vil du bli mutet og muligens kicked.

Det blir 2 vinnere totalt. Så vi håper å se deg til en hyggelig filmkveld!

Finn din indre instruktør/manusforfatter frem og lag en vakker filmscene eller tegneseriestripe i denne konkurransen!

Utifra filmklippet nedenfor skal 2 hunder samarbeide om en filmscene/tegneseriestripe fra parken. Det vil være 2 hunder per gruppe, som da FK plukker ut av innmeldte deltakere.
Send en mail til [email protected] for deltakelse og husk og skrive ditt brukernavn og hundenavn.

Tema filmsklippet skal handle om er samarbeid og kreativitet i parken og dere kan ta bilder og filme og skape en gjenfortelling av filmklippet eller dere kan skrive manus hva filmklippet handler om med deres egne kreative ord. Det er tillatt både og animere en film, men man kan også lage en tegneseriestripe med screenshots fra parken. Når festkomiteen har valgt ut grupper på 2 onsdag 17. august har dere inntil onsdag den 24. august kl. 23.59 til og poste deres bidrag. Bidragene skal postes i kanalen #filmscene-2022. Festkomiteen vil komme til og ha premieutdeling fredag 26.august klokken 19:00 hvor vi da vil annonsere vinnerne av konkurransen. det vil være 4 vinnere totalt (2 grupper)

Vi gleder oss og ser frem til deres samarbeidsevne og bidrag i kanalen!

Kjenner du dine filmer? Det kan du nå finne ut denne uken! Fra og med i dag er 10 gjenstander gjemt i parken som hver består av et hint. Det er nå opp til deg å gjette hvilken film objektet kommer ifra. Svarene sendes til vår epost: [email protected] senest søndag 21. august kl. 15.00. Emnet må være “What movie is it?” og husk og skriv ditt brukernavn og hundenavn. Både et bilde av objektet med beskrivelsen + svaret på oppgaven må legges til.

Regler:

  • Det er tillatt å sende flere eposter dersom du finner ut at du har svart feil, men husk å sende alle 10 objektene i samme epost slik at det blir slått sammen.
  • Sender du etter fristen er e-posten din dessverre ikke gyldig.
  • Det er også lov å hjelpe hverandre med og løse oppgaven.

Det vil være 3 vinnere av konkurransen og det vil bli trukket tilfeldig gjennom en randomizer blant alle riktige svar.

Spørsmål & Svar Pokemon Go (Sosialt event)

I forbindelse med at så mange av dere i Hundeparken også spiller Pokemon Go har jeg nå samlet et ekspert team som skal svare på alt dere lurer på i forbindelse med spillet!

Frem til Torsdag 18. August kan dere sende inn spørsmål om alt dere lurer på angående Pokemon Go til ekspertene her på Discord, eller til oss på [email protected] Det vil også være mulig å stille spørsmål man kommer på direkte på Lekeplassen.

Vil minne om at ingen spørsmål er dumme. Under eventet skal det være full åpenhet for at helt nye spillere, og selvskrevne eksperter skal kunne stille spørsmål. Det vil også være mulig å selv komme med tips og råd, og generell diskusjon angående hvilke pokemons som er bedre enn andre, hva man bør spare på og hva man kan fjerne osv..

Eventet vil være førstkommende Torsdag den 18. august kl. 19:30, på Lekeplassen.

Pokemon Go Experts:// Iria ♥