En oversikt over pågående og/eller fremtidige konkurranser og eventer arrangert av eller i samarbeid med Hundeparken-administrasjonen.


11/12 - Gift Wars
kl. 19:00

🎁 Velkommen til Gift Wars - En juleversjon av Bush Wars! 🎁
Denne konkurransen avholdes den 11. desember kl. 19:00

Til denne konkurransen har dere mulighet til å velge partner! Send inn navnene deres til [email protected] innen 10. desember kl. 23.59 for å forsikre dere om at dere er på samme lag.

Innen konkurransen starter, vil man bli satt sammen med et annen tilfeldig lag, si dere vil være 4 hunder per lag.

Forklaring:
To lag, fire hunder sammen, vil kjempe mot hverandre i 3 minutter for å samle så mange poeng som mulig. Det laget med flest poeng når tiden er omme, vinner runden. Dette fortsetter inntil det kun er 1 lag som står igjen som vinner konkurransen!

For å få poeng, skal man dytte en gave til sitt lags fargede felt. Man kan stjele gaver fra det andre laget for å sabotere for dem. Det vil være to forskjellige slag med gaver.

Hvit og liten = 1 poeng
Blå og høy = 5 poeng

I de siste rundene vil molotovs forkledd som gaver bli lagt ved skiltet. Man kan samle disse opp for å bombe det andre laget.

Husk, at man får ikke lov til å flytte på gavene når man har en molotov på ryggen, eller har blitt bombet. Man skal kaste molotoven eller få tak i en sprayboks ved snæmannen og vaske seg før man får flyttet gavene igjen.

Regler:
-Man får ikke lov til å warpe/bruke ninja-evnen
-Man får ikke lov til å stå på gavene for å blokkere. Hvis du er uheldig og stiller deg på en, vennligst flytt deg så fort som mulig!
-Det er ikke lov til å samle på, eller holde på molotovs og/eller vaskesprayer.
-Runden starter på ‘’GO’’ og stopper på ‘’STOPP’’
-Gaver som blir flyttet på etter ‘’STOPP’’ telles ikke.
-Sørg for å ha nok plass i ryggsekken før vi går videre til de siste rundene.
-Deltagerne må ikke snakke mens runden er i gang.

🎁 Vi presenterer for dere: Et julemysterie! 🎁
I hele desember vil dere kunne delta i denne begivenheten full av gåter og hygge!
Man vil kunne delta når som helst selvom man har gått glipp av en del! Så vær med ved å følge nyhetene her på hjemmesiden eller i discord serveren!

Vi ønsker dere alle en riktig god desember!
- FK

En bunke mystiske gaver har dukket opp i parken… Hvem tilhører de, og hvorfor er de her?

En kald vinterkveld mens teamet vårt gjorde noen tester i parken, falt en av våre felt-forskere over en gave som var gjemt bak et tre. Siden dette er et sjeldent og mistenkelig syn, besluttet vi oss for å se nærmere på det.

Etter å ha utført noe totalt lovlig etterforskningsarbeid, har vi grunn til å tro at det er omkring 10 gaver tilsammen å finne. Vi ville selv lete etter de, men har det litt travelt med planlegging. Så…

Oppgave: Finn alle de skjulte gavene i parken! Screenshot de, og send en mail med emnet ‘’Gaver’’ til [email protected] sammen med bildene, hundenavnet og brukernavnet ditt. Dere har inntil den 4. desember kl 23.59 til å sende inn svarene deres!

Alle gavene er funnet og blitt sendt til vårt team for å bli analysert. Ifølge vår etterforskning, ser det ut som om gavene har magiske egenskaper, som kun kan finnes i en helt spesiell hund. Santa Paws!

Vi er nødt til å finne han for å gi gavene tilbake! Heldigvis for oss har vår feltforsker oppdaget en magisk port. Det som er, er at vi ikke vet hvordan vi låser den opp! Hjelp oss med å finne koden!

Oppgave: Finn ut hva den hemmelige koden er, og send det til oss på vår mail [email protected] med emnet ‘’Magisk port’’ sammen med hundenavn og brukernavn. Dere har inntil den 11. desember kl. 23.59 til å sende inn svarene deres!

TIPS: 3 træer i parken virker til å ha noe skrevet på stammene. Kanskje det betyr noe?

❣ VIKTIG: Vennligst ikke del svarene med andre hunder! Vi vil ikke at noen kommer dit før teamet vårt har en sjanse til å undersøke! Slemme hunder som bryter denne regelen, får ikke godkjent oppdraget!

🎅 SOSIALE MEDIA'S ADVENTSKALENDER ⛄

Sosiale Media teamet presenterer ADVENTSKALENDER hvor DU får muligheten til å bli den heldige vinneren av GLITTERJESUS ROSA.

Hver søndag i advent kl. 20:00, vil vi trekke en tilfeldig vinner LIVE ved å bruke random number-generator på Hundeparkens Discord. Vinneren vil bli annonsert både på discord, instagram og facebook. ⭐

🕓 Denne konkurransen vil foregå helt frem til fjerde søndag i advent kl. 20:00, den 18.12.2022.

Klikk på denne linken nedenfor, for å delta

▶️ https://www.instagram.com/p/ClcSEUdI-yl/?hl=de

Hvis dere har noen spørsmål er dere velkommen til å skrive til en fra Sosiale media teamet.

Vi ønsker dere masse lykke til! ❤️